28 Haziran Pazartesi günü saat 15.00'te Belediye Kültür Merkezinde yapılacak olan genel kurula tüm delegeleri davet eden Taşlı, “Kent konseyleri yaşanılan şehri güzelleştirmek için çaba harcayan şehrin en geniş kurumsal katılımla oluşturulan temsili en üst kurumlarıdır.

KENT KONSEYLERİ KENTİN AKLI VE VİCDANIDIR

Kent konseyleri ortak fikirsel çalışma paylaşım ve çıkarımlarla demokrasi kültürünü, hemşerilik bilincini, yönetişim, hesap verilebilirlik ve güzel bir çevrede yaşama hedefini geliştirir. 

KENT KONSEYLERİ KENTİN SAĞDUYUSU VE SİGORTASIDIR

Tüm kurumları birikimleri kesimleri içine katan bu kurumlar şehirde ortak yaşama kültürünü birlik beraberliği geliştirerek kentin ortak aklı olarak sağduyu ortamını geliştirmeye çalışır.

Kentin adeta sigortası görevini üstlenir. Bu amaçla önceki dönem başkanlığını yaptığım ve Yürütme kurulumuzla başarılı çalışmalar yaptığımız Ödemiş Kent Konseyinde seçimli genel kurulunda aşağıdaki Yürütme Kurulu üye adayları arkadaşlarımızla ortak çalışmayı planlıyoruz.
Her bir arkadaşımız birikimli sağduyulu liyakatli ve ekip çalışmasına katkı koyacak kentimizi en iyi temsil edecek seviyededir.

Yürütme kurulunda görev yapacak olduğumuz arkadaşlarımız Başkan: Mehmet Taşlı (Kozader yön. Kurulu üyesi)Veteriner hekim, Tarım Danışmanı, Sarraf-Kuyumcu. 

1-Mualla Akgün(Mimarlar Odası temsilcisi)  Yüksek Mimar
2-Neylan Balkan(MM ve muhasebeciler odası temsilcisi)Mali Müşavir. 
3-Şenol Savuran (Veteriner hekimler odası temsilcisi) Veteriner hekim. 
4-Recep Yılmaz(İyi Parti temsilcisi) Gayrimenkul danışmanı. 
5-Taner Kulay (Hayvanları ve Ekosistemi koruma derneği başkanı) Veteriner hekim. Üniversite Öğretim Elemanı. 
6-Seçil Kiremitçi(Veremle Savaş Derneği temsilcisi) 
7-Ramazan Katırcıoğlu(Rahvan At yetiştiricileri derneği başkanı) Atasporları merkez Hakem komitesi başkanı. Milli hakem. 
8-İlhan Biçer:(Geleneksel sanatlar derneği temsilcisi) Emekli teknisyen. Belgeselci. 
9-Cem Aydın(Lotus spor kulübü derneği) Karate ve uzak doğu döğüş sporları Antrenörü ve Hakemi Sporcu. Bilgisayar programcısı.
10-Barbaros Erdoğan (Defne folklor araştırma ve geliştirme derneği) Halk oyunları eğitmeni.

Seçim sonucunun İlçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Listemiz şehrimiz için birleştirici bir yol izleyecektir."

Editör: Haber Merkezi