Ödemiş Zafer Mahallesi’nde uzun yıllardır arsa sorunu nedeniyle yapımına başlanamayan ilköğretim okulu için mahalle sakini İsmet Yalgın çalışma başlatıp, iki ünlü işadamından söz aldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zafer Mahallesi sakini, Dost Emlak sahibi İsmet Yalgın, ünlü işadamlarından Demokrat Parti Ege Bölge Başdanışmanı Hakkı Keleşoğlu ve DP eski milletvekili, GİK Üyesi Erkut Şenbaş’tan okul arazisi için yardım istediğini, Keleşoğlu’nun başkanlığını yaptığı Bekir-Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı yöneticilerinin gelip etüt yapacaklarını belirttiği açıklamasında şu açıklamaları yaptı:
“Bilindiği gibi ilçemize bağlı Zafer Mahallesi’nde, henüz bir ilköğretim okulu bulunmamakta. Yaklaşık 2 bin 500 öğrenci çevre okullara gönderiliyor. Okul için arazi Şehit Şükrü Uzun Sokağı’nda mevcut. Fakat arazi temin edilemediği için, okulun inşaatına başlanamıyor. Bu konu başta mahalle muhtarımız olmak üzere, bütün mahalle sakinlerini mağdur ediyor. Ben bu durumu çözmek için, ünlü işadamlarından Hakkı Keleşoğlu ve Erkut Şenbaş ile geçtiğimiz cumartesi günü görüşmeleri yaptım. Onlardan arazi alımı için söz aldım. Önümüzdeki günlerde sayın Keleşoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı vakfın yöneticileri gelecek, fiyat ve arazi için etüt yapılacak, mutabakat sağlandığı takdirde, araziyi alarak ilçemiz Zafer Mahallesi’ne hediye edeceklerdir. Bu müjdeli haberi mahalle halkıma duyurmaktan büyük kıvanç duyuyorum.”
Editör: Haber Merkezi