HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi önünde düzenlenen törene Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, Ödemiş Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Bazen konuşmalar zor olur.  İfade edecek söz bulamayız. Gencecik bir kardeşimizi elim bir kaza sonucunda hayatın en kısa anı 3-5 saniyelik bir olayda ayrılık gerçek oldu. Kendisi Belediyemizin diğer birimlerinde de çalışarak arkadaşlarıyla çok uyumlu ilişkiler kurmuş ki herkes gençliğinin yanında ona bir insan bir kardeş olarak ta bir sevgili olarak çok güzel değer kazanmış ölüm acı ama ayrılıkta bir gerçek özellikle ailesine ve sevenlerine, mesai arkadaşlarımıza sabırlar diliyorum.  Allah Rahmet eylesin Mekânı Cennet olsun inşallah sevgisiyle anılarıyla dualarla anmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza özellikle park bahçe ailesine başsağlığı diliyorum. Çünkü onlar mesai arkadaşlığının yanı sıra iş arkadaşlığı beraberliği yaşadılar. Sevgilerini büyüttüler erken ayrılık için kabul etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor. Halil kardeşimizi rahmetle sevgiyle ve dualarla uğurluyoruz. Mekânı Cennet olsun sevgisi azalmasın. Yüreğimizde yaşasın inşallah” dedi.

Halil Kapan’ın cenazesi Ödemiş Belediyesi önünde düzenlenen tören sonrası ikindi namazından sonra İrfanlı camisinden kaldırılarak Karaman köyünde toprağa defnedildi.

Editör: Haber Merkezi