HABER: DİLEK AYVALI

Muhtarlarla sık sık bir araya gelen ve gündemi onlarla değerlendiren Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven 31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrası muhtarlık koltuğuna yeni oturan muhtarlarla buluştu. Kaymakam Tanrıseven, seçimden hemen sonra bütün muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarlara “Hayırlı olsun” temennisinde bulunmuştu.

Bu kez ilk kez muhtarlık seçimini kazanarak yeni muhtar olan 29 muhtardan 15 muhtarı Kaymakamlık Toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Tanrıseven, çiçeği burnunda muhtarların sorunlarını dinledi. Yeni muhtarların ağırlıklı olarak gençlerden oluştuğunu söyleyen Tanrıseven, muhtarların mahallenin gözü kulağı olması gerektiğinin altını çizdi.

TANRISEVEN  “SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Yeni göreve başlayan 15 muhtarı kabul eden Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şöyle konuştu:

“Bir mahallenin sorununu en iyi muhtar bilir. Sizler mahallelerinizde bizlerin gören gözü duyan kulağı olacaksınız. Bu yüzden sizlere büyük işler düşüyor. Sizler seçilerek göreve geldiniz. Ben inanıyorum ki mahallenizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Bu vesile ile şimdiden sizlere görevinizde başarılar diliyorum.” 

“TİRE İÇİN TER DÖKECEĞİZ”

“Mahalle muhtarlarımızla sıklıkla toplantılar düzenliyoruz. İnşallah bundan böyle hepimiz Tire için ter dökecek ve çalışacağız. Devletin varoluş amacı vatandaşın rahat, huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamaktır. Sizler de vatandaşların sorunlarını bizlere ve yerel yönetimlere aktarmakla görevlisiniz. Bizler zincirin halkaları gibiyiz. Ekip ruhu ile hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza olan inancım tamdır.”

Toplantıda muhtarlar mahalleleriyle ilgili çeşitli sorunları dile getirdiler. İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Okay Cansu ve Emniyet Müdür Vekili Sıtkı Döner ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin de çeşitli konularda muhtarlara bilgilendirmede bulundular.

Toplantıya Atatürk Mahallesi Muhtarı Ergün Çelik, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ali Osman Sağlam, İbn-i Melek Mahallesi Muhtarı Erdal Keskin, Yeni Mahalle Muhtarı Şevket Ülker, Alacalı Mahalle Muhtarı  Erol Caner, Boynuyoğun Mahalle Muhtarı Mustafa Elibol, Çayırlı Mahalle Muhtarı İbrahim Özkan,  Çobanköy Mahalle Muhtarı Birol Günay, Derbaşı Mahalle Muhtarı İbrahim Şentürk, Gökçen Mahalle Muhtarı Mestan Kurt, Işıklar Mahalle Muhtarı Ahmet Demir, Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Acun, Kırtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Köroğlu, Kızılcahavlu Mahalle Muhtarı Şakir Pala, Kocaliler Mahalle Muhtarı Cemil Karadişoğlu katıldı.

Editör: Haber Merkezi