Bayanların gözbebeği birbirinden değerli markaları bünyesinde barındıran Kasha Giyim, cumartesi günü öğleden sonra gerçekleştirilen organizasyonla açıldı. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, kurdeleyi işletme sahiplerinin oğlu Hüseyin Ağat’la birlikte kesti.
Kasha Giyim, 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de, düzenlenen organizasyonla açıldı. Hanımların şıklıkta birbiri ile yarıştığı açılışta, Tire Belediye Meclis Üyesi İlhan Ağat ve Eşi Berna hanımın yakınları ve dostları kendilerini yalnız bırakmadı. Yüzlerce çelenk kaldırımlara sığmazken, yol kenarına iplerle bağlanarak dizildi.
Kaymakam Hüseyin Ergi ve Eşi Selma Ergi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Şahingöz, Tire Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Topbaş, eski belediye meclis üyeleri Ercüment Arslan, Ali Kasap ve Celal Keseli, Nüfus Müdürü Hasan Kalaycı, AK Parti Tire İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çeltikcoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Tuğan, Askerlik Şubesi Başkanı Pers. Kıd. Üst. Fırat Rıza Cihan, Özel Okullar Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökçe Ok, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Ege Sucukları sahibi Ali Kasap, YENİSİAD Derneği Tire Temsilcisi Yavuz Keseli, DP Tire eski İlçe Başkanı Bekir Keseli başta olmak üzere çok sayıda davetli açılışa katılarak, Ağat ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Davetlilere Sedide Teyze Catering tarafından ev yapımı çeşitli ikramlar sunulurken, açılış konuşmasını, Özel Okullar Birliği Genel Sekreteri ve UDE Genel Müdürü Gökçe Ok yaptı. Ok, konuşmasında terörün tırmandığı bu günlerde en önemli adımın istihdam sağlayarak insanları içerisinde bulunduğu boşluktan kurtarmak olduğuna dikkat çekerek, genç girişimcileri tebrik etti.
Kaymakam Hüseyin Ergi de kurdeleyi kesmeden önce yaptığı konuşmada, yeni işletmeye başarılar dileyerek, “İstihdam sağlamak bu ülke için şüphesiz en hayırlı hizmettir. Bu arkadaşlarımız da açtıkları işletme ile üretilen ürünlerin satışı noktasında üretime destek olmak ve katma değer üretmek adına önemli bir adım attılar. Kendilerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Açılıştan sonra kısa bir değerlendirme yapan Belediye Meclis Üyesi İlhan Ağat da katılanlara gazetemiz aracılığı ile teşekkür etti. Ağat, kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek, hizmet standardı ve kalite çıtası yüksek bir işletme olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Faik Tokluoğlu Bulvarı’nın İmam Hatip Camii kavşağına yakın kısmında açılan işletmede Hem sıcak hem de moda ürünlerle bir kış sezonu yaşamak isteyenlerin büyük bir beğeni ile tercih edebilecekleri Kasha başta olmak üzere birbirinden seçkin ESKİZ, SELİS, TABUU marka ürünlerin yer alacağı yeni mağazada bayan ve genç giyimin geniş bedenleri de dahil olmak üzere birçok modeli bayanların beğenisine sunuluyor.
Özellikle çalışan bayanlar için günün her anında birbiriyle kombine edilebilecek tasarımların yer alacağı mağazadan alışveriş yapan müşteriler, çok farklı kıyafet alternatiflerine sahip olabilecekler. Renkli parlak temalarla birleştirilen kalıp desenler 2011–2012 sonbahar kış koleksiyonunun en belirgin ifadelerini oluşturuyor.
Editör: Haber Merkezi