HABER: GAMZE ONAN


Son yapılan mahalli seçimlerde, CHP’nin diğer partilere göre Ödemiş’te en ön sırada yer alması, partilileri kamçıladı.

CHP’nin Kadın Başkanını da iştahlandırdı. CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez, özellikle hem cinslerinin desteği üzerine, ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu basın toplantısıyla açıkladı.

Partide yapılan toplantıya, eski ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Birlik ’de katıldı. Toplantıya katılanlardan, kadınların çoğunluğu ve alkışları dikkat çekti.

Kadın Başkan Nazan Dönmez, “Çağrıma uyarak geldiğiniz için onur duydum, hepinize teşekkür ederim. Ödemiş’te seçim sürecini hep birlikte başarı ile tamamladık. Tüm kademelerimiz ve partililerimizle uyum içinde çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Gün kol kola girmek günüdür, gün birlik içinde ufka bakma günüdür. Yorulmadan, bıkmadan partimiz için çalışmalara devam ettik ve edeceğiz. Hırsla azimle yeniden yol alacağız. Anlattıkça partimizi büyüteceğiz. Özgürlükleri hep birlikte eşit olarak sağlayacağız. Kimseyi ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya çalışmadık. Bir olmanın ne demek olduğunu az bir süre önce, gerçekleştirdiğimiz genel seçim sonuçlarında aldığımızı hep beraber gördük. CHP İlçe Örgütü olarak yapabileceklerimizin en iyisini yaptık. Bunu tek başımızla yapmadık, ilçe örgütümüzle yaptık. Bundan sonra da, siyasi yaşamıma kaldığım yerden devam etmek ve yarım olanları tamamlamak, partime ve topluma hizmet etmek amacıyla, yeni hedeflerle, yeniden başlama arzusuyla, arkadaşlarımın desteğinden bu konuyu anladım. Tüm örgütümüzün izniyle, Ödemiş İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim, herkese teşekkür ediyorum.” sözleri özellikle kadın partililerin alkışlarıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi