Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi Ödemiş’te yaşanan hava kirliliğine son demek için başlatmış olduğu imza kampanyasına dün de Ödemiş’in Salı Pazarı’nda devam etti.
Bundan bir süre önce başlattıkları kampanya ile Gazi Caddesi, Ödemiş Öğretmenevi önünde, Perşembe Pazarı’nda vatandaşlardan imza toplayan kadınlar, dün de Salı Pazarı’nda topladıkları imzalarla yetkililere sesini duyurmak istedi. Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri bu konuda çalışmalarını sonuç alıncaya kadar sürdüreceklerini belirttiler.
Salı Pazarı’nda da Ödemişlilere konuyu anlatarak imzalarını isteyen Kadın Meclisi üyeleri ilgi gösteren, konuya destek veren Ödemişlilere teşekkür ettiler.
Konu ile ilgili olarak konuşan Kadın Meclisi Başkanı Serpil Özben, “Ödemiş her anlamıyla cennetten kopma bir kent. Çok güzel bir yerleşim biriminde yaşıyoruz. Ancak bazı akşamlarda yaşanan hava kirliliği şehrimizi ve şehrimizde yaşamını sürdüren insanlara özellikle yaşlı ve küçük çocukları etkilemektedir. Bu hava kirliliğini en aza indirmek için elektrikli ısınmayı istiyoruz. Bu konuda kış aylarında Ödemiş ve buna benzer yerlerin elektrik fiyatlarının düşürülmesini ya da doğalgaz istiyoruz. Çalışmalarımız sürecektir” dedi. 
Editör: Haber Merkezi