HABER: YÜKSEL BALCI

Hürriyet Mahallesi Şehit Ali Dereli Sokağında annesi Meryem ve babası Hayati Çetin ile birlikte bir bahçe evinde oturan Emrah Çetin, milletvekili Kırkpınar ve Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatını görünce mutlu oldu.

Milletvekili Kırkpınar’a Gazi Emrah Çetin’i ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri eşlik etti.  Kırkpınar Gaziye bir Türk Bayrağı armağan etti. Gazi de bayrağı öperek teşekkürlerini bildirdi. İlçe Başkanı Şerif Delibalta ise Gazi Emrah Çetin’e yağlı boya ile yapılmış büyük boy fotoğrafını armağan etmesi aileyi sevindirdi.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Kırkpınar, “Bizim ezanımızın, bayrağımızın, vatanımızın birer emaneti hem gazilerimiz, hem şehitlerimiz;  biz bu vatanda daha fazla yaşabilmemiz,  bayrağımızı dalgalandırmamız ve ezanımızın sonsuza kadar yankılanabilmesi için canlarını ortaya koymuştur. Bu ülkede onlar sayesinde yaşıyoruz. Ailesi ile birlikte bizi misafir ettiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum. İnşallah ülkemiz 15 Temmuz gibi hain bir darbe olayı ile tekrar karşılaşmaz. Milletimiz bu anlamda çok büyük bir fedakârlık göstermiştir. Ülkemize işgal girişiminde bulunan başta Fetö, iç ve dış güçlerin tamamı o gece yok edilmiştir. Kahramanlarımız sayesinde püskürtülmüştür. Tarihin karanlık sayfasına gömülmüştür. Bu yüce Türk Milleti bir zafer ve destan yazmıştır.  İşte bu destanı canlı yaşayan örnekleri bizimde başımızın tacı gazilerimizdir. Bu vatan toprağında hiçbir güç bu bayrağımızın inmesini ezanlarımızın dinmesini sağlayamayacak. Biz bir çakıl taşı için hepimiz her an şehit ve gazi olmaya hazırız."

Editör: Haber Merkezi