HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Özgür Günlü görevden alındı. Kendi şahsi sorunları ve yaşantısı sebebi ile bu karar alındı. Biz büyükleri olarak buradan özel yaşantısı ve yapmış oldukları ile ilgili konuşmaktan yana değiliz. Partimize hizmet etmiş herkese teşekkür ederiz. Bugünde MHP Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından CHP ve İYİ Parti’den istifa eden 27 kişi MHP’ye geçti haberlerine ve paylaşımlara yer verildi. Partimizden istifa eden başka olmamış aksine yeni üye katılımlarımız olmuştur. E devlet üzerinden istifa eden oldu ise onu ilerleyen süreçte görebiliriz. Herkesin siyasi görüşü, düşüncesi, davranışı kendisine aittir.”

HABERLE İLGİLİ LİNK 

http://www.yerelguc.com/gundem/odemiste-chp-ve-iyi-parti-den-istifa-ederek-mhp-ye-h25632.html

İYİ PARTİYE 1 AYDA 103 YENİ ÜYE KATILDI

“İYİ Parti’den MHP’ye geçti” paylaşımda bulunulan kişinin İYİ Parti’de kaydının olmadığını vurgulayan İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “ Siyasi temsilcilerin sosyal medyada paylaşımları ve haber sitelerinde yer alan “İYİ Partiden istifa eden kişiler partimize katılmıştır” diye paylaşımlar yapılmıştır.

İYİ partiden son 1 ay içerisinde farklı sebeplerden dolayı 2 istifamız bulunup 103 yeni üye kaydımız vardır. Hiçbir zaman yeni katılımların önceki siyasi partilerini ismini zikrederek “Şu partiden istifa etti. İYİ Parti’ye katıldılar” diye zikretmedik. Siyasi ahlak çerçevesinde ve diğer siyasi partilerin yöneticilerini, seçmenlerini kırmamak adına böyle paylaşımlar, duyurular içerisinde bulunmadık.

Yapılan haber ve sosyal medya paylaşımlarında İYİ Partili oldukları zikredilen kişilerin üye kayıtları bulunmamaktadır. İYİ parti iktidara yürüyen bir parti olarak üye katılım ve çalışmalarına devam edecektir” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi