HABER:ELİF ACUN

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve STK Başkanı Örük ile STK İl Sorumlularından İYİ Parti Ödemiş Teşkilatı’na ziyaret

İYİ Parti İzmir İl Başkan yardımcısı ve STK Başkanı Füsun Örük ve STK’lardan sorumlu yöneticiler İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç ve İYİ Parti STK Ödemiş Başkanı Merve Peynirci'nin ev sahipliğinde Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Yapılan ziyarette sivil toplum kuruluşlarının siyasette oynadığı rol ve etkinliği ile Türkiye'nin durumu hakkında sohbet gerçekleştirilirken İl Başkan Yardımcısı Füsun Örük ve beraberindekiler daha sonra ilçe binasına geçerek Akşener'in “Millet Bizi Çağırıyor”  sözünün ardından başlatılan üye kayıt çalışmalarını değerlendirdiler.

“BİR GÜN İKTİDARA GELECEĞİMİZİ BİLİYOR BUNA OLAN İNANCIMIZ HER GÜN ARTIYOR”

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “İzmir İl Başkan yardımcısı ve STK Başkanı Füsun Örük ve STK’lardan sorumlu yöneticileri bizleri ziyarette bulundular. Bizlerde Ödemiş’te bulunan Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odasına ve Kent Konseyi’ni ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretler sonra İl Başkan Yardımcımız ve diğer konuklarımızla birlikte parti binamıza geçerek, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin “Millet Bizi Çağırıyor” sözünün ardından başlatılan üye kayıt çalışmalarını değerlendirdik. Sosyal medyalarımız üzerinden bizleri ulaşıp üye olmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Başkanlarımızda her yerde aynı şeyi söylüyor bu da bizleri mutlu ediyor. Bir gün iktidara geleceğimizi biliyor inancımız her geçen gün artıyor içinde bulunduğumuz bu zor süreçten bir an önce ülkemizin kurtulması dileğiyle Pandemiden dolayı esnaflarımız ciddi sıkıntıda birçok esnaf kepenk kapatan esnafımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi