Kılıç, “Sözde milliyetçiler bizim milliyetçiliğimizi sorgulama cüretti göstermiştir”

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç,“ Son bir kaç gündür kerameti kendinden meçhul arkadaşlar, genel başkanımızın insanları dinlemekteki nezaketini kendi liderlerinden hiç görmedikleri ve buna alışık olmadıkları için hatta ve hatta videonun sonunu bile dinleme alışkanlıkları olmadığından efendim milliyetçi biri bu lafları konuşturmaz biz olsak şöyle yaparız böyle yaparız deyip milliyetçiliğimizi sorgulama cüretini kendilerinde bulmuşlar.

Yetmemiş peşi sıra yine nezaketli üslubu ile grubumuza hitap eden genel başkanımızın siyasi rakipleri için yaptığı değerlendirme sırasında sehven söylediği ve ardından özür dilediği bir kelime için yaygara koparmaya devam eden güruha bizimde bir sözümüz var.

O vatan haininin mektupları TRT’de okunurken dahası kardeşi olacak kaypak canlı canlı yine TRT de konuşturulurken sus pus olan sizlerin bize Türk Milliyetçiliği hakkında söz söyleyebilmeniz için öncelikle kendi kapınızın önünü süpürmeniz gerek.

İkinci olarak ayaklarının altına kırmızı halılar serilen, paçavraları şanlı gönderimize çekilen Barzani misafir edilirken sesi çıkmayanlar şimdi kendilerini milliyetçi vatansever ilan etmeleride çok ironik .

Biz İYİ Parti olarak siyaset arenasına çıktığımız gün neyi savunuyorsak hala onu savunmaya devam ediyoruz ve ebediyen savunmaya devam edeceğiz.      

Editör: Haber Merkezi