HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Lozan Meydanında yapılan aşure hayrına İYİ Parti Ödemiş İlçe başkanı Güven Kılıç’ın yanı sıra İYİ Parti İzmir İl Başkan yardımcıları ve İYİ Parti Karşıyaka ilçe başkanın ve Yönetimi ile Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan ve Ödemiş Belediye Meclis üyeleri de katıldılar.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “ İYİ Parti Ödemiş ilçe Başkanlığı olarak Muharrem ayı olması dolasıyla aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ödemiş halkı da bu etkinliğimize yoğun ilgi gösterdiler. Yapmış olduğumuz hayrımızın etkinliğimize katılıp yiyen herkese şifa olsun. Rabbimizin rahmet ve bereketi Ödemişli hemşerilerimin üzerinde olsun. Aşure hayrımızı ilk kez gerçekleştiriyoruz. Bizler İYİ Parti olarak yeni kurulan bir partiyiz. Ama aşure etkinliğimizi ileriki zamanlarda gelenek haline getireceğiz. Bizler İYİ Parti olarak halkımızın bizi kabullendiği bir siyasal hareketiz. Parti gözetmeksizin halkımızla kucaklayarak iç içe olacağız” dedi.

Daha sonra İYİ Parti Ödemiş ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Kılıç, “ Ödemiş’te böyle bir derneğin olması güzel bir şey bizler İYİ Parti olarak elimizden gelen bir şeyler varsa yapmaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi