Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu'nda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulu100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni düzenlendi.

Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu'nda, İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. Yılı anısına düzenlenen törene Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş ilçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü  ve şube müdürlerinin yanı sıra öğretmenler ve ögrenciler katıldılar.

Okul bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlarken, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardindan yarışmada birinci olan şiir ve kompozisyonun okunması, oratoryo, İstiklal Marşı'nın güzel okunması, yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilirken, tören müzik dinletisi ile son buldu.

"Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü" Bu güzel programın düzenlenmesinde ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen İlçemiz Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve personelimizi tebrik eder, tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz"

Editör: Haber Merkezi