HABER: DİLEK AYVALI

AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tire’deki basın mensupları ile Ramiz Plus’ta öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Adayı Selman İçelli’nin eşi Gülin İçelli ve Tire Belediyes Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Maltepe ile katıldığı basın buluşmasına Anadolu Ajansı Muhabiri ve Yerel Güç Gazetesi Haber Müdürü Dilek Ayvalı, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Fatih Şaşmaz, Demirören Haber Ajansı Muhabiri ve Büyük Tire Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Yiğit Soylu ve Büyük Tire Gazetesi Muhabiri Aykut Karataş katıldı.

Yemekli toplantı öncesi, katılımcıların gazeteciler günün kutlayarak konuşmasına başlayan Selman İçelli, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun. Hep birlikte uzun yıllar görev yapmayı Allah hepinize nasip etsin. Tire Belediyesinin kaybettiği yılları hızlı bir şekilde telafi edebilmek adına sizlerle birlikte çalışmayı Allah bize nasip etsin. Tire için yapacak çok güzel projelerimiz var. Tire’nin eksikliklerini

Bir dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Bir dönem ağabeyim Sıtkı İçelli belediye başkanlığı yaptı. Belediyecilik konusunda tecrübeliyim. Kaybetme nedenlerimizi biliyorum. Nasıl kazanacağımızı da biliyorum. Ankara ekibim ayrı, İzmir ekibim ayrı olacak. Onlar çalışmalarını yaparken ben hep sahada halkımla iç içe olacağım. Muhtarlarımızla, basınımızla sürekli halk içinde olacağım. Benim de atladığım unuttuğum şeyler olacaktır. Her eleştiriyi dikkate alacağım. En iyi ve hızlı şekilde halkımızın isteklerini yerine getireceğim. Hep birlikte çalışacağız. Benim örneğim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Eski Stadyum Millet Bahçesi Olacak

Tire şu an hizmet için bekliyor. Tire’nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Millet bahçesi projemiz var. Eski stadyumun olduğu alanın altını otopark yaparak, Atatürk Parkı ile birleştirip parkın dokusunu bozmadan, kente nefes aldıracak bir alan yapmak hayallerimden biri. Orada bir betonlaşmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz. Belevi yolunu bir şekilde bitireceğiz. Ama bir sene de ama iki senede. Hiç alternatifi yok, o yol bitecek. Belevi Yolu asfaltlama çalışması benim ilçe başkanı olduğum dönemde başladı. Belevi’den Küçükkale’ye kadar asfaltlama yapıldı. Hızlı bir şekilde bu yol bitecek.

Kimsenin Ekmeği İle Oynamayacağız 

Tire Belediyesinde çalışan personel ile ilgili olarak bilgi veren İçelli “Biz göreve geldiğimizde kimsenin ekmeği ile oynamayacağız.Geçtiğimiz mecliste sözleşmeli Personelin maaşlarında Ak Partili Meclis üyeleri nin isteği doğrultusunda ücretlerinde ciddi bir iyileştirme yapıldı. Meclis üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Eğer görev bize verilirse Belediye şirketinde çalışan personellerimiz ve kadrolu işçilerimiz içinde maaşlarında iyileştirme yaparak sosyal haklarını vereceğiz. Tire Belediyesinde Ücret dengesizliği olmayacak. Herkes çalıştığının hakkını alacak.

Belediyeyi Birlikte Yöneteceğiz    

Belediyeciliğin  bir ekip işi olduğunu dile getiren İçelli “Biz göreve geldiğimizde bir ayağımız Ankara da bir ayağımız İzmir’de  ve bizlerde sürekli halkın içinde olacağız.Muhtarlarımızla sürekli dirsek teması halinde olacak ve vatandaşın sorunlarına ivedilikle müdahale edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi