HABER:DİLEK AYVALI

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran eşi Necibe Duran ile birlikte Tire Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu.

Yeni başlayan proje için iki aileye ziyaret gerçekleştiren Başkan Duran yeni doğan bebeğin ismini de kulağına okudu. İlk ziyareti Bahadır - Duygu Öksüm çiftine yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ailenin isteğini kırmayıp ezan okuyup kamet getirdikten sonra Ali BaRan bebeğin ismini kulağına söyledi.

Başkan Duran ikinci ziyaretini ise Volkan - Hande Kayalar çiftine yaptı. Dünyaya gözlerini açan Elif bebeğe uzun ve sağlıklı bir yaşam dileyen Başkan Duran aileye yeni doğan bebek seti hediye etti.

Hoş geldin bebek” projesi ile Tire'de yeni doğan bebeklere Tire Belediyesi tarafından bebek seti hediye edilmesi Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın ilk ziyaretleri ile başlamış oldu.

Projeden 0-3 ay arası bebekler yararlanabilecek, ailelerin www.tire.bel.tr adresini ziyaret edip, "Hoş geldin bebek" butonunu tuşladıktan sonra formu doldurmaları yeterli olacak.

Editör: Haber Merkezi