NAZİF HARUPÇU

Ramazan ayının yaşandığı şu günlerde, uzun ve sıcak havada oruç tutan vatandaşların akşamları teravih namazı sonrası hem dinlenmek, hem de yanan yüreklerini serinletmek amacıyla, Ödemiş Sanayi Sitesi Camiinde her akşam bir hayırsever tarafından vişneli kar ikramı sunulmakta.

Arapoğlu Mandıranın vişneden imal ettirdiği şuruplarda, kar helvası ile buluşunca, doğal bir serinletici olarak camii cemaatine her akşam ikramları sunulmakta.

Teravih namazına katılan işadamı Zekeriya Karabıyık şunları söyledi, “Tüm Ramazan boyunca Sanayi Sitesi camiinde her akşam kar ikramları devam ediyor. Her gün akşam başka bir hayırseverimiz bu işi üstlenmekte. Tüm halkımızı Ramazan boyunca Sanayi Sitesi Camiine bekliyoruz. Burada ikram edilen kar helvası Kemer Yaylasından gelmekte. Vişnelerimiz özel dağdan toplanarak, Arapoğlu mandıra da onun işçiliğini hazırlayıp sunuyor. Tüm hayırseverlerimizden ve burada hizmet veren arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah hayırlarımızı kabul etsin” dedi. 

Editör: Haber Merkezi