Öğrencilerine hayvan  sevgisini  aşılıyor

Kendisinin ve kedisi Şans’ın da 30 Haziran günü doğması nedeniyle çiftte doğum günü kutlaması yapan resim sergisi küratörü Özlem Tok’un mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Özlem Tok kendi üzerindeki kıyafetinin benzerini kedisi Şans içinde tasarladı ve büyük beğeni topladı.

Özlem Tok Görev yaptığı Ödemiş Bıçakçı Bedriye Baykaş Ortaokulunda da bir yıldan beri Kulüp çalışmaları kapsamında Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübün içerisinde yer alarak öğrencilerine Hayvan sevgisini aşılıyor.

Tuncay Veteriner Hakan Erdoğan, “ Tuncay Veteriner olarak kliniğimiz de çok keyifli bir an yaşadık. Özlem Tok isimli bir hasta sahibimiz kendisini çok değerli bir öğretmen sahiplendiği kedi ile kendisinin aynı saatte doğum günü denk geldi. Bu çok nadir rastlanan bir olay olduğu için kedinin adı Şans oldu. Tuncay veteriner kliniği olarak ilk defa bir can dostumuzun doğum günü kutladık. Bizde böyle bir şeye şahit olduğumuz için çok heyecanlandık. Keyif verici bir an yaşadık. Özlem öğretmenimizin hayvanseverliğinin böyle devam etmesini diliyoruz. Bu kliniğimiz de ilk defa böyle bir anı yaşıyoruz. Daha önce sadece hayatını kurtardığımız bir hayvanımız için pasta kesimi yapılmıştı. Şimdi de aynı gün doğum günü olan hasta sahibi ve hayvanın doğum gününü kutladık. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Şansımızına ait pastamızı kestik, yedik ve kutladık. Bizler içinde çok büyük sürpriz oldu” dedi.

Editör: Haber Merkezi