Hepimize şifa olması niyetiyle....

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, bu ay genelinde Mars ve Jüpiter sizin burcunuzda ilerlerken sizlere birçok konuda cesaret ve girişim şansı verecek, enerjiniz yüksek olacak. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumu yaşanacağı için fiziksel ve duygusal yaralanmalara karşı kendinizi korumanızı öneririm. 14 Haziran’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçları diyebilirim. Bu dolunayda iletişim, bilgi paylaşımı, eğitim/öğretim, yayın ve medya işlerinizde sonuçlar meydana gelebilir. Aynı zamanda hukuki ya da ticari bir meseleye ilişkin sonuç alabilirsiniz. Seyahatler de gündeminizde olabilir. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru, daha fazla ev, aile, yuva ve ebeveynlerinizle olan ilişkilerinize odaklanmaya başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, ayın ilk yarısı Merkür ve Venüs sizin burcunuzda ilerleyeceğinden iletişim ve ilişkiler anlamında yoğunluk olabilir. Parasal anlamda daha rahat hissedebilirsiniz. Ancak 15 Haziran Chiron/Mars sizlerin kapalı bir alanında kavuşum yapacağı için bastırılmış öfke patlamalarına karşı dikkatli olmanızı öneririm. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda borçlar gündeme gelebilir. Yine banka, nafaka, kredi gibi konularınız olabilir. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise daha fazla eğitim, öğretim, projeler, anlaşmalar, ticari girişimler ve iletişim konularında hareketlenmeler başlayabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, ayın başında yönetici gezegeniniz Merkür’ün retrosunun bitmesiyle rahatlamaya başlayacaksınız. Ay geneli Jüpiter ve Mars sosyal ilişkilerinizdeki girişimciliğinizi ve cesaretinizi yükseltecek. Ay ortasından sonra ise hem Merkür’ün hem Venüs’ün de sizin burcunuza geçmesiyle kendinizi daha iyi hissedecek, ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı daha çok gündeminize alabileceksiniz. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek ve sizler için çok önemli etkileri gündeminiz olabilir. Özellikle bu dolunay ile 2021 senesindeki gündemleriniz yeniden belirebilir. Bu dolunayda ikili ilişkiler, ortaklıklar, dair kararlar ve sonuçlar almanız da mümkün. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise, parasal konularınıza ve kişisel kazançlarınıza daha çok ilgi vermeye başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 3 Haziran’da Merkür retrosunun bitmesi ve birçok gezegenin desteğiyle sosyal ilişkilerinizi düzeltmeye başlayacaksınız ve sosyal çevrenizle birlikte keyifli planlarınız artıyor olacak. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumunda iş hayatınızda yaşanabilecek öfke patlamalarına karşı temkinli olmalısınız. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda çalışma ortamı veya yanınızda çalışanlar ile ilgili gündemleriniz olabileceği gibi sağlığınızla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. 21 Haziran itibariyle Güneş sizin burcunuza geçecek ve sizin döneminiz başlayacak. 21 Haziran’dan sonra motivasyonunuz yükselmeye başlarken 29 Haziran’da sizin burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile de hayatınızda yenilemek ve kurduğunuz bağları hatırlamak için fırsatlarınız olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, 3 Haziran’da artık Merkür retrosunun bitmesiyle iş hayatınızdaki iletişim normale dönmeye başlayacak. Ayın ilk yarısı Merkür ve Venüs sizin kariyer alanınızda ilerlerken iş ve kariyer konularında önemli bağlantılarınız ve yatırımlarınız olabilir. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda aşk hayatınız ve sosyal hayatınız gündeminizde olacak. Risklerinizin sonuçlarını görebilirsiniz. Çocuğu olan bir Aslan veya yükselen Aslansanız yine çocuğunuzla ilgili gündemleriniz ya da çocuğunuzun hayatına dair değişimlerin görebilirsiniz. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise, enerjinizi biraz daha kendinize saklamak istediğiniz bir dönem olacak. Haziran ayının sonlarına doğru ruhsal olarak size faaliyetlere katılabilir, yine sağlığınıza dair konuları gündeminize

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar, ayın başında yönetici gezegeniniz Merkür’ün retrosunun bitmesiyle rahatlamaya başlayacaksınız. Ay geneli Jüpiter ve Mars maddi konularda sizleri daha girişimci hissettirecek ve bazı yatırımlar yapma konusunda cesaret bulacaksınız. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumunda riskli yatırımlardan uzak durmanız daha iyi olacaktir. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta İkizler burcunda gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetlerinizde sonuçlar alabilirsiniz. Yine ebeveynler ve işveren ilişkilerinize dair gelişmeler meydana gelebilir. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru, sosyal ilişkileriniz ve topluluklarda daha fazla zaman ayırmaya başlayabilirsiniz. Ay sonundaki yeni ay ile arkadaşlar ve sosyal ilişkilerle ilgili yenilik yapma enerjisine girebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar, bu ay genelinde Mars ve Jüpiter sizin karşıt burcunuzda ilerliyor olacak. İlişkilerinizde daha girişimci ve cesur bir dönemde olacaksınız. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumu yaşanacağı için ilişkilerde geginlikten uzak durmanızda fayada var. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda iletişim, bağlantılar ve yazılı sözlü anlaşmalara dair önemli sonuçlar görebilirsiniz. Yine yakın çevre, kardeş ve akraba ilişkileriniz bu dolunayda gündeminize gelebilir. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise, daha fazla kariyer, iş hayatı ve başarılara odaklanmaya başlayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar, ayın ilk yarısı Merkür ve Venüs sizin ikili ilişkiler alanında ilerleyeceği için ikili ilişkilerinizde iletişim ve uyum anlamında daha olumlu etkiler altında olacaksınız. 10-12 Haziran arasında ilişkilerde beklenmedik gelişme ve tekliflere açık olacaksınız. 14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda maddi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınıza yönelik bir değişim meydana gelebilirken, harcamalara dikkat Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumu sebebiyle bedensel ve ruhsal sağlık konularında zorlanmalardan uzak durmanız daha uygun. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise daha fazla eğitim, öğretim konuları, uzak seyahatler ve kişisel gelişim konularına odaklanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar, ay geneli Jüpiter ve Mars sosyal ilişkilerinizde, aşk hayatınızda ve keyif aldığınız konularda girişimciliğinizi ve cesaretinizi yükseltecek. Ancak 15 Haziran ve civarında aşk ve ilişkilerde dikkat etmeniz gerekebilir. Bu ay 14 Haziran’da sizin burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay 30 Mayıs’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek ve sizler için çok önemli etkiler barındıracak. Özellikle bu dolunay ile 2021 senesindeki gündemleriniz yeniden belirebilir. Bu dolunayda kendinize dair birçok konuda yeni bir düzenleme yapma isteğiniz olabilir. Bedensel değişimler de bu değişikliklere dahil olabilirken ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerliklere dair kararlar ve sonuçlar almanız da mümkün. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise; paranızı paylaştığınız kişilerle bütçelerinize bakmak ya da banka işleriniz ve ödemelerle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, ayın ilk haftaları iş ve çalışma ortamınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. 3 Haziran’da Merkür retrosunun bitmesi ve birçok gezegenin desteğiyle ilişkilerinizdeki yanlış anlaşılmalar yerini keyifli sohbetlere ve huzur dolu günlere bırakacak. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumunda aile hayatınızda yaşanabilecek öfke patlamalarına karşı temkinli olmalısınız. Bu ay 14 Haziran’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda ruhsal ve bedensel sağlığınıza odaklanmak isteyebilir. 21 Haziran itibariyle Güneş Yengeç burcunuza geçecek ve daha fazla ilişki odaklı hissedeceksiniz. Ayın son günleri ikili ilişkilerinizde yenilikler gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar; 3 Haziran’da artık Merkür retrosunun bitmesiyle aile hayatınızdaki iletişim normale dönmeye başlayacak. Beklediğiniz bir gayrimenkul yatırımını da ayın ilk haftaları gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay 14 Haziran’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay 30 Mayıs’ta gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. Bu dolunayda organizasyonlar, gruplar, dernekler, arkadaşlar ve sosyal ortamlar gündeminizde olacak. Bu alanlarda beklediğiniz bir konu netleşebilir ya da bazı değişim kararları ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise; enerjinizi daha çok sağlığınız ve günlük rutinlerinize doğru kaydırmaya başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili kontrollere ya da rutinlerinizde yeni düzenlemelere ayın son günleri daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar; ayın başında Merkür’ün retrosunun bitmesiyle iletişim ve ticari konularda rahatlamaya başlayacaksınız. Ay geneli Jüpiter ve Mars maddi konularda sizleri daha cesur hissettirecek ve kişisel kazanımlarınızı arttırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak 15 Haziran ve civarında Chiron/Mars kavuşumunda riskli yatırımlardan uzak durmanız daha doğru. Bu ay 14 Haziran’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay 30 Mayıs’ta İkizler burcunda gerçekleşen yeni ayın sonuçlarını getirecek. iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili bazı konular gündeminizde olabilir. Ancak bazı beklentilerinizi de düşürmelisiniz. Özellikle iş ve aile hayatı arasındaki belirsizliklere de açık olmalısınız. 21 Haziran itibariyle ve özellikle ayın sonlarına doğru ise; aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizle daha çok ilgilenmeye başlayabilir, Ay sonundaki yeni ay ile de yeni bir aşka yelken açabilir ya da ilişkilerde bir yenilik yapmak isteyebilirsiniz.

Astrolog ve yaşam koçu

Tuğba Coşkun

İletişim: telefon: 05379307176

 Instagram: @astrologtugbacoskun