HABER:ELİF ACUN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ödemiş İlçesinde ziyaretlerde bulundu. 
Parti binası önünde Hamza Dağ’ı AK Parti ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Başkan Yardımcısı Halil Güler, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. 
Hamza Dağ, partili gençlerin takdim ettiği çiçeği alarak teşekkür etti. 

Bitlis Tatvan kırsalındaki helikopter kazasında şehit olan askerlerimiz için baş sağlığı dileyen Dağ, Ödemiş Büyük Camii’de Cuma namazı kıldı. Vefat eden Ödemiş Eski Belediye Başkanı Mahmut Badem’in ağabeyi Adil Badem’in cenaze törenine de katılan Dağ, Badem ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

Daha sonra Çaylı Mahallesi’ni ziyaret eden Hamza Dağ, burada muhtar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Hamza Dağ’a AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Başkan Yardımcısı Halil Güler ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanında Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bölgede ayrıca Çaylı mahalle muhtarı İsmail Güçlü ile de görüştü. Çevre mahallelerde bulunan muhtarların da taleplerini dinledi.

Pandemi Sürecini En İyi Geçiren Ülke Türkiye’dir

Hamza Dağ Çaylı Mahalle kahvesinde yaptığı konuşmasında, “Çaylı ismini duyunca yüzüm gülüyor. Burada çok güzel insanlar tanıyoruz. Burada evimde hissediyorum. Hayırlı Cuma gününde burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Dünya kritik günlerden geçiyor. Bu pandemi sürecini en iyi geçiren ülke Türkiye’dir” dedi.

Gündemde Erken Seçim Yok

Yaptığı konuşmada Gündemde erken seçimin olmadığını da vurgulayan Dağ “Erken seçim ülkenin gündeminde yok. Vatandaşın gündeminde de yok. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında da vatandaş erken seçim istemiyor” dedi.  

Ziyaretinde bölgede bulunan çocukları da unutmayan Dağ, çocuklarla uzun uzun sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi