Beydağ Belediyesi ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve bağlantı yollarında da yoğun asfalt çalışması yürütüyor. Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, sık sık çalışmaları yerinde denetliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş. ve Beydağ Belediyesi, sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile birlikte vatandaşların takdirini toplarken, asfaltlanma çalışmaları başlayan Halıköy Mahallesi Ovacık Kümeevleri Sokak yeni görünümüyle konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayacak.

Yeni ve modern görünüme kavuşacak

Her gün yeni bir çalışma ile vatandaşlara kolay ulaşım hizmeti sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş. ve Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halıköy Mahallesi için büyük önem arz eden vatandaşların yayladaki evlerine ulaşımı için gerekli olan ve yıllardır kalıcı çözüm bulunamayan 4 kmlik yolu sıcak asfalta kavuşturuyor. Ödemiş Bıçakçı Kümeevleri Sokak ve Aydın Sultanhisar yoluna bağlantı da sağlayan 4 kmlik güzergâh, yapılan sıcak asfaltlamayla vatandaşların daha konforlu sürüş yapmasını ve bölge halkının yıllardır sorun olan ulaşımının rahatlamasını sağlayacak.

Editör: Haber Merkezi