Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Yılmaz Kaptan, plastik enjeksiyon tesisinde inceleme yaptı.Ödemiş’e gelen Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan Belediye Başkanı Bekir Keskin ile birlikte plastik enjeksiyon tesisine giderek incelemelerde bulundu.
Hacettepe Üniversitesi ile Ödemiş Belediyesi işbirliği çerçevesinde belediyeye bağışlanan “plastik enjeksiyon tesisinde” deneme üretimi geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlanmış, naylon poşet ve saksı üretilmişti.
Deneme olarak üretilen naylon poşet ve saksıları inceleyen Kaptan; Ödemiş Belediyesi çalışanları tarafından komple bakımdan geçirilen plastik enjeksiyon tesisinin tekrar üretime geçmesinden ve Ödemişlilere hizmet edeceğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, “Belediye olarak hazırladığımız projeleri, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları işbirliği ile hayata geçiriyoruz. Şubat ayında hizmete sunduğumuz Deneme ve Bilim Merkezi’nin hazırlanmasında gösterdikleri özveri ve kent ekonomisine katkı sağlayacak olan plastik enjeksiyon tesisinin belediyemize bağışlanması konusundaki katkılarından dolayı Hacettepe Üniversitesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Endüstri Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin eğitim amaçlı olarak da kullanılabileceği tesisin hangi kurum ya da kuruluşlar kanalıyla işletileceği konusunda çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Editör: Haber Merkezi