HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç ve Ödemiş Belediye Meclis üyesi Ediz Demir, İlçe sekreteri Salih Üzdürmez,Teşkilat Başkanı İbrahim Kaya vatandaşları ziyaret ederek üye kayıtlarını gerçekleştiriyor.

Bu Kapsamda İYİ Parti Ödemiş ilçe teşkilatı Balabanlı Mahallesinde Muhtar Şakir Karataş’ın işyerinde bir araya gelerek, üye ve rozet takımı gerçekleştirdiler. İlçe teşkilatı daha sonra Balabanlı Mahallesinde bulunan kahvelere gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

GÜVEN KILIÇ, “BİZLER CESURLAR HAREKETİYİZ”

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “Beni tanımayan arkadaşlarım için öncelikle kendimi ticaret olarak anlatayım Salı Pazarında güven et işyerinin sahibiyim. Sizlerden birisiyim hayvancılık ve Ziraatla uğraşıyorum.  Siyasetten de İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanıyım. Burada Partimi Genel Başkanım Meral Akşener Hanımefendiyi temsil etmekten, gurur duyuyorum. Sizler Balabanlı hemşerilerim bizleri ağırladığınız için, hoşgörünüz için sizlere minnettarız. Siyaset olarakta kimsiniz derseniz siyaset olarakta küllerinden doğmuş bir Milli Hareketiniz. Biz ne bir MHP’nin devamıyız. Nede CHP’nin benzeri nede AK Parti ile hasımız biz Türkiye’nin ihtiyaçları için gidişatın, güven ortamının kalmadığı, ekonominin bozulduğu bir ortamda küllerinden doğan bir Milli Hareketiniz. Cesurlar Hareketiyiz. Bizim size tarımın önünü açmak için birçok projemiz var. Bunlardan en önemlisi Artağan ve Rüzgâr gülü projemiz yani bereket anlamına geliyor. Artağan projesi içerisinde Milli güvenlik, Eğitim politikaları, Tarım politikaları gibi bir sürü politikalarımız var. Sizleri ilgilendiren kısmı ufak çaplı anlatmak istiyorum. Direk çiftçinin cebine para girecek. Ürün garantisi, ürün fiyat garantisi olacak. Türkiye’de 22 ürün üzerinde et, süt, fındık, çay, patates, pamuk gibi buna benzer bölgesel ürünler de destekleme yerine direk fiyat politikasıyla çiftçiye para kazandırarak’ ta sizlere birlikte olacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Partiler daha sonra söz milletin diyerek Balabanlıların dertlerini dinleyerek notlar aldılar.

Editör: Haber Merkezi