Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Gölcük’te vatandaşlarla bir araya geldi.

Ödemiş Belediyesi tarafından geçtiğimiz akşam düzenlenen, Gölcük Pazar alanında kurulan iftar sofrasına yaklaşık bin kişi katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşların yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Mahallesin de kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayı süresince Ödemiş’in çeşitli yerlerinde düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mahmut Badem, iftar yemeğine gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Badem’i büyük ilgiyle karşılayan vatandaşlar, iftar sofrasında teşekkürlerini iletti.

Ödemiş merkezde ve İzmir’de ikamet eden fakat yaz aylarında Gölcük’ü tercih eden vatandaşlar belediyenin bu uygulamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Mahmut Badem, “Mahalle statüsüne geçen eski tüm beldelerde iftar sofraları kurarak, binlerce Ödemişliyi aynı sofrada buluşturuyoruz. Ramazanın ruhunu ve geleneklerini yeniden canlandırmaya ve gelecek kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz. Ödemiş merkezde kurulan 6 iftar çadırımızda ve merkeze uzak mahallelerde kurulan sofralarımıza katılım sağlayan tüm hemşerilerime çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi