Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Bayramın bu sene statlarda değil de halk içinde kutlanacağını söyleyen Sarısu, “Diğer milli bayramların yanında kutlayacağımız bu bayram biz gençler için dinamizmin, özgürlüğün, bağımsızlığın, hayallerin, sporun, çağdaşlığın ve Atatürkçülüğün bir timsali olarak anlamı büyüktür. Türkiye üzerinde yaşayan tüm gençlerin sahip çıkacağına inandığım milli bayramımızın en iyi şekilde kutlanması için aylardır Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak üzerimize düşen çalışmayı atamızın biz gençlere hitabında seslendiği şekilde sahip çıkacağız. Gençliğin dinamizmini artık sokaklarda, meydanlarda da göreceğimize inancım tamdır” dedi.
Ödemiş’te yaşayan her genci 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerine davet eden Kemal Sarısu, “19 Mayıs sabahında Hükümet Meydanı’nda sabah yapılacak olan resmi törende Atatürk’ün Gençliğe Hitabına cevap vermeye çağırıyorum” dedi.
Sarısu açıklamalarını şöyle tamamladı: “Ayrıca bugünü bayram olarak bizlere hediye eden Atamızı ve silah arkadaşlarını anma etkinliğimizi; 20 Mayıs Pazar günü Ahrandı’ya yapacak olduğumuz “gençlik tırmanışı”nın ardından açık sinemada Ankara TBMM TV’den gönderilen ‘Mondros’tan Samsun’a” sinevizyonu ile tamamlayacağız. Bayramımız bizlere emanet edildi, bunu bizler yaşatıp kutlayacağız. Tüm Ödemiş gençliğini bayram coşkusunu yaşamaya davet ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi