19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Ankara dışında statlarda kutlanmasının yasaklanmasının sonradasın Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 19 Mayıs’ta bir dizi etkinlik düzenlemek için hazırlıklara başladı. Yaptıkları Gençlik Meclisi üyeleri gerçekleştirdikleri toplantılar sonucunda hazırladıkları taslak programı aktarmak ve yapılması planlanan etkinliklerle ilgili görüş ve öneri almak için çeşitli ziyaretler yapıyorlar.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu, “Ödemiş’in tüm kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde ortak bir program hazırlamak için Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettik ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Çünkü bu tüm gençliğin bayramı ve bizlere bu günü armağan eden Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlik beraberlik içinde, kardeşçe kutlamalıyız” dedi.
Sarısu açıklamalarına şöyle devam etti: “19 Mayıs için planladığımız etkinlikleri üç güne dağıtmayı düşünüyoruz. Bunlar arasında Ödemişli gençlerden oluşan müzik gruplarının konseri, bisiklet turu, gençlik yürüyüşü ve ardından sine vizyon gösterisi, fener alayı gibi etkinlikler yer alıyor. Program son şeklini aldığında bunu basın, ilan, afiş gibi yollarla tüm Ödemiş gençliğine duyuracağız. Biz gençler için ölçülemez bir öneme sahip olan bu günümüzü birlik ve beraberlik içinde en anlamlı şekilde geçirmek için Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak özveriyle çalışıyoruz ve bu çalışmalarımıza dahil olmak isteyen tüm gençleri Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altına davet ediyoruz.”
Editör: Haber Merkezi