HABER:ELİF ACUN

Ödemişli Ülkücüler Ege Üniversitesinde şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümünün 6.yılında hayrına lokma döktürdü.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisiyken Ege Üniversitesi’nde PKK terör örgütü yandaşları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Ödemiş Öğretmenevi önünde edilen dualar eşliğinde lokma döküldü.

Ülkü Ocakları Ödemiş ilçe Başkanı Ahmet Ergüz, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı, Ülkü Ocakları İzmir Bölge Başkanı Turgay Dalcı, MHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Nuran Demir, Ülkü Ocakları üyeleri ve vatandaşlar Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma törenine katıldı.

Ülkü Ocakları Ödemiş Başkanı Ahmet Ergüz yaptığı açıklamada  “Bugün burada büyük Türk Ülküsünün yılmaz, yıkılmaz iman kalelerinden ve bozkurdu olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için bir aradayız. Asırlar boyunca Milli Devlet, Büyük Turan Ülküsü adına nice canlarımızı feda ettik. Fırat kardeşimiz de bu kutlu davanın son şehididir. Hakka koşan yiğit kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun acısı halen yüreklerimizi kor gibi yakarken birkaç gün önce aldığımız Gara ’da ki 13 şehit haberi ile bir kez daha yüreklerimize kor düştü. Şu iyi bilinmelidir ki Türk milliyetçileri var oldukça kahpe terör örgütleri güzel vatanımızı bölemeyeceklerdir. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz başta olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimize güzel vatanımız için şehit olmuş tüm vatan evlatlarına Allahtan rahmet ailelerine, teşkilatımıza ve sevenlerine Ödemiş Ülkü Ocakları teşkilatı adına sabır diliyoruz. Bozkurtlar ölmez vatan bölünmez. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Editör: Haber Merkezi