Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2010 yılı içerisinde yatırım programına alınan tüm projeleri tek tek hayata geçiriyor.
Bir yandan TEDAŞ bir yandan doğalgaz çalışmaları devam ederken Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de ilçede yağmur suyu oluşan caddeleri tespit ederek, bu alanlara yağmur suyu kanalları döşüyor. İlçenin altyapısını komple değiştiren projeler ile 2010 yılı hafızalarda “kazı yılı” olarak kaldı. Geçtiğimiz gün Mahmut Aşık Caddesi’nde eskiyen taşları yerinden söken Tire Belediyesi Fen İşleri ekipleri bu caddeye yağmur suyu kanalları döşeyerek caddede biriken yağmur sularının yer altına alınmasını sağlayacak. Altyapı çalışmasının tamamlanmasının ardından cadde de eskiyen taşlar kaldırılarak, modern parke kilit taşı döşenecek.
Yeni devlet hastanesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’nin faaliyete girmesi ile birlikte Maltepe Caddesi’nde de altyapı çalışmalarına hız veren Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu caddede de yağmur suyu kanalları döşeyerek, parke taş çalışmasını tamamlamak üzere.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, “İlçemiz her geçen gün büyüyüp gelişmekte. Bu hızlı gelişmeye ayak uydurabilmek için ilk olarak bir plan dahilinde Tire’nin geleceğini de düşünerek ilk olarak altyapı çalışmalarına önem verdik. TEDAŞ, doğalgaz bir yandan çalışmalarına devam ederken fen işleri ekiplerimizde şehrin altyapı çalışması için seferber olmuş durumda. Amacımız büyüyen ve gelişen ilçemizi gelecek nesillere iyi bir şekilde aktarmak ve vatandaşımızın rahat ve huzurunu temin etmektir” dedi.
Editör: Haber Merkezi