Haber: Dilek Ayvalı

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Tire İlçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Şen, AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Melike Süren, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılının da kutlandığı bu günü özel olarak tercih eden AK Parti Tire İlçe Başkanlığı, bu anlamlı günde iftar yemeği düzenleyerek Tire polisi ile bir araya geldiler.

İftar yemeği öncesinde ve sonrasında polisler ile günün anlam ve önemine binaen sohbet edildi.

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç’e çiçek takdim ederek günün hatıra fotoğrafı çekildi.

177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Başkan Mert Falakalı açıklamasında, “Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıldönümünü kutluyorum. Vatan, millet, bayrak ve mukaddesat için canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anarken, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi