HABER:SEVİLAY KAYGISIZ
FOTOGRAF:HAMZA UYANDIRAN

Kültür Park esnafı ilgisizlikten şikayetçi
 
Yapılış süreci, yapımı ve yapıldıktan sonraki süreçte birçok tartışmaya konu olan Kültür Park’taki esnaf ilgisizlikten yakınıyor.

Kültür Park’ta işletmeleri bulunan esnaflar yeterli ilgiyi göremediklerini ve bazı mekanların çatılarının bile aktığını söylediler. Esnaflar Kültür Park’ta adına yakışır şekilde kültürel etkinliklerin yapılmadığını ve vatandaşın da pek ilgi göstermediğini dile getirdiler.

Kültür Park’taki işletme sahiplerinden Cem Dumanlı dükkânların üzerlerine gerilen brandalarla ilgili olarak da bir hafta öncesine kadar büyük sorun yaşadığını belirtti.

Esnaflardan Cem Dumanlı, Alev Yigit, Saliha Taptık ve Ferhat Cüce Ödemişli vatandaşları parka çekebilmek adına alanda kültürel faaliyet olması gerektiğini ifade ederek, “Açık hava tiyatrosu ve sinema yapılabilir. Biraz ilgi gösterilirse, bakım yapılırsa Ödemiş’in tercih edilen mekanları arasına girer. Adı gibi kültürel faaliyet olursa burası daha da anlam kazanır” dediler. 

Öte yandan Kültür Park esnafı Ödemiş Belediyesi’nin Ahrandı Aile Çay Bahçesi’ne ücretsiz servis kaldırdığını söyleyerek, “Şehir merkezindeki vatandaşlarımız Kültür Park uzak kaldığı için aracı olmayanlar gelmekte sıkıntı yaşıyor. Belediye buraya da ücretsiz servis tahsis ederse Kültür Park daha hareketli olur” diye konuştular.  
Editör: Haber Merkezi