Haber/ Dilek AYVALI

Ödemiş’te merak edilen konulardan biri de yıkılan eski devlet hastanesinin yerine ne yapılacağı. 1971 Yılında Halkın sinema biletlerinden toplanan 10’ar kuruş para ve Ödemişlilerin maddi katkılarıyla yapılan Ödemiş Devlet Hastanesi, yeni hastanenin hizmete girmesiyle atıl duruma düştü. 
Yıllardır devlet hastanesi olarak hizmet veren bina yıkıldıktan sonra 9 Bin 400 metrekarelik alan için Ödemiş Belediyesi ilk önce yeşil alan ve otopark olarak projesi başlatıldı. 

Diğer taraftan Sağlık Bakanlığı’na ait olan alanın Diş Hastanesi yapılması içinde Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı tarafından girişimler başlatılmıştı. 
Konuyla ilgili Yerelgüç Gazetesine açıklama yapan Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, “Ödemiş’in değerli alanlarından biri olan eski devlet hastanemizin alanına bölge diş hastanesi yapılması için en başından beri girişimlerde bulunuyoruz. Belediye tarafından kültür merkezi ve yeşil alan olarak işaretlenen alanın diş hastanesi olması için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu alana bölge diş hastanesi yapılması, Ödemişli vatandaşlarımızın yararına bir karar olacaktır. AK Parti ilçe teşkilatı olarak Ödemiş ve Ödemişliler için en güzelini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi