Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Erkut Şenbaş Ödemiş’te dostlarıyla buluştu. Şenbaş dostlarıyla buluştuğu iftar yemeğini için Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı’nı seçti.
Birlik, beraberlik ve dostluğun pekiştiği Ramazan ayında Ödemiş’teki dostlarıyla buluşan DP GİK Üyesi Erkut Şenbaş iftar yemeğinde partililerle ve arkadaşlarıyla hep birlikte görüşme fırsatı buldu.
Erkut Şenbaş dostlarıyla biraraya geldiği yemekte arkadaşlarıyla bol bol sohbet etti ve hasret giderdi.
Ahrandı Aile Restoranı’nda düzenlenen iftar yemeğine Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, DP Ödemiş İlçe Başkanı Nurettin Badem, eski İlçe Başkanı Bilal Bahadır, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen, mahalle muhtarları, DP Ödemiş ilçe yönetimi ve partililer katıldı.
Erkut Şenbaş’a yakınlığı ile bilinen DP kurucu üyelerinden İsmet Yalgın iftarda yaptığı konuşmada, “Ödemişli Demokrat Partililer’i hiçbir zaman unutmayarak aramızda her zaman yer alan Sayın Erkut Şenbaş’a partililer olarak teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında iftar yemeği düzenleyerek biz demokratlara bir çatı altında güzel bir iftar yaşatmıştır. İlçe yönetimi ve partililer olarak Şenbaş ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi