Haber /Dilek ACAR GÜLEÇ

Küçük Menderes Havzası’nın tek radyosu Radyo Remix 27. Kuruluş yıldönümünde tebrik ve ziyaretleri kabul etti. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Başkan Yardımcısı Özay Kaptan ile birlikte Radyo Remix Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni  Rasih Bozulu’yu ziyaret ederek hem Radyo Remix’in 27. Kuruluş yıldönümünü hem de Radyo Gününü kutladı.

Radyo Remix’in Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Rasih Bozulu,  Türkiye'deki radyo yayıncılığının 94 yıl önce 6 Mayıs'ta yapılan anonsla başladığını anımsatarak, " Radyolarımız hayatımızın en önemli parçalarından biri, Havzamızda 90’lı yıllarda radyo sayısı çoktu. Ancak maddi imkânsızlıklar ve zorluklar sebebi ile hepsi kapandı. Radyo Remix olarak 27 yıldır ayakta kalmayı başardık. Dinleyenlerimizin destekleri ile bunu başardık.  Bundan sonrada devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Radyo Remix, Ödemiş için büyük bir değer ve kazanç. Uzun yıllar ayakta kalabilmek büyük bir başarı. Havzamızın bir çok noktasında dinlenen Radyo Remix, her kesime hitap ederek dinleyicilerinden takdir toplamıştır. Radyo Remix’in 27. Yılını ve radyo gününü kutluyor, nice başarılı yayınlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi