HABER: ELİF ACUN

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Ednan Arslan ve Kani Beko’yu da ziyaret eden Başkan Eriş’in Ankara temasları devam ediyor.

Başkan Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği ziyarette Ödemiş Belediyesinin çalışmalarını içeren bir dosya sundu. Ödemiş’li üreticilerin sorunlarına da değinen Eriş, Üreticinin yanında olduklarını belirtti.

Ödemiş’in etinden, sütüne, patatesinden, peynirine, kestanesinden, kirazına, eriğine ve süs bitkilerine dek üreticinin emeğini korumak ve daha iyi gelir elde etmesini sağlamak adına sürdürdüğü çalışmaları paylaşan Başkan Eriş, Ödemiş Belediyesinin başlatmış olduğu Tanzim Satış Projesinden de bahsetti.

Tanzim Satış Projesi ile üreticiler, Kooparatifler ve Büyükşehir Belediyeleri arasında kurmayı hedefledikleri sosyal belediyecilik köprüsüne değindi.

ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN BİZ VARIZ

Pandemi sürecinde esnafın ekonomik sıkıntılarla birlikte karşı karşıya oldukları sıkıntıları ve Belediyelerin sorunlarını da konuşan Başkan Eriş, “Toprağına sahip çıkan üreticileri, bereketli ovaları ve yaylalarıyla Ödemiş’in tarım ve hayvacılık üssü olarak emeğinin karşılığını alması için biz varız” dedi.

Editör: Haber Merkezi