HABER:GÜÇİN ÖNEM

Ödemiş Belediyesi tarafından bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. 2 bin 800 ihtiyaç sahiplerinin evlerine Ödemiş Belediyesi tarafından her gün sıcak yemek ulaştırılıyor.

Ödemiş Belediyesi ekipleri büyük bir titizlikle görevlerini yerine getirerek Hijyenik bir ortamda, protein, vitaminler ve kalori yönünden dengeli beslenmeye uygun sıcak yemek çeşitlerini pandemi kurallarına uygun biçimde hazırlayarak iftar saatine göre ihtiyaç sahiplerinin evlerine dağıtılıyorlar

Ödemiş Düğün ve Nikâh Salonunun mutfağında yemekleri hazırlayan personeli ziyaret eden ve basın mensupları ile bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş yerinde incelemelerde bulundu.

Yemeklerin hijyenik ortamda hayırsever vatandaşların destekleri ile hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle evlere sıcak yemek hizmetini başlatmıştık. Ramazan ayında da devam ettirmiştik. Sadece gelir düzeyi düşük değil, yaş, sağlık sebepleri ile ihtiyacını karşılayamayan vatandaşlarımıza da sıcak yemek ulaştırdık. Bunu yıl içerisinde de koronavirüs yakalanıp evde tedavi gören, ihtiyaç duyan vatandaşlarımız için sürdürdük.  Burası Ödemiş’in mutfağıdır. Bu kazanda Ödemiş ailesinin nimetleri pişiyor. Ve ailemize dağıtılıyor. Burada muhtaçlık değil gönüllülük var.  Şartlar ne olursa olsun zorda kalana, darda olana el uzatmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız, odalarımız aracılığı ile belediyemize iletilen kişilere yemek ulaştırıyoruz. Ayrıca bizim görmediğimiz olursa,  komşunuz muhtaçtır söyleyemiyordur, bu durumda bize mutlaka ulaşın. Hayırsever Ödemişlilerimiz de yemeklerimize katkıda bulunmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz yıl evinde ki salçasını yağını getiren vatandaşlarımız oldu. Yine aynı şekilde desteklerini esirgemesinler. Ödemiş ailesi adına. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

"Siz evde kalın, iftar sofrası kapınızda" sloganıyla düzenlenen Ramazan dayanışmasına katkı sunmak isteyen hayırseverler, 0533 896 13 34 numaralı telefondan başvuruda bulunabilirler. Ayrıca yardımlar 125. Yıl Kültürpark karşısındaki Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'ndeki mutfağa teslim edilebilecek.

Editör: Haber Merkezi