Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek aday olduğu 7’nci kongrede yeni yönetim belirlendi. İzmir’den son Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ asil listede yer aldı. İki isim de kendisine yedek listede yer buldu.

AK Parti’nin 7’nci Olağan Kongresi sürerken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti yönetiminde yer verdiği isimler de netleşti. Asil listede son Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yer aldı. Yedek listede ise İzmir eski Milletvekili Nesrin Ulema, Tanıtım, Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı yer aldı.

Diğer yandan İzmir’de bir dönem  İl Halk Sağlığı Müdürlüğü yapan Mehmet Nil Hıdır da yedek listede kendisine yer buldu.

İZMİR'E SELAM GÖNDERDİ

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Olağan 7'nci Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının başlangıcında Türkiye'ni 81 ilini tek tek sayarak selam gönderdi.

İzmir'i anons ederken 'Biriciksin' vurgusunda bulunan Başkan Erdoğan, "İklimi ile insanı ile efesi ile dünyada biriciksin İzmir. Hoş geldin "ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi