Selçuk Belediyesi daha yaşanabilir bir Selçuk için engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği Başkanı Esat Küçükzeybek ile belediye çalışanları Selçuk sokaklarını gezerek engelli rampası yapılması gereken alanları yerinde tespit etti. Çalışmalar kapsamında ayrıca Pamucak’ta engellilerin denize erişim kolaylığı için de yeni düzenlemeler yapılıyor.

Engelli vatandaşlar için Pamucak’ta çalışmalar yapıldı

Engellilerin talepleri üzerine çalışmalarına devam eden Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu yönde yapılan çalışmalarda SELENDER Başkanı Esat Küçükzeybek ile birlikte Selçuk ilçe merkezinin sokaklarını gezerek engelli rampası yapılması gereken yerlerin tespitinde kendisinden fikir aldılar. Alınan fikirlerin sonucunda Selçuk’taki engelli rampalarına yenileri eklendi. Ayrıca baştan sona yenilenen Pamucak Sosyal Tesisleri’nde engelli vatandaşların tesislerden sahile kolaylıkla gidebilmesi için travers yollar yapıldı. Pamucak’ta bulunan Selçuk Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde en son yapılan düzenlemelerle tesis engellilerin kullanımı için uygun hale getirildi.

Küçükzeybek,“Yapılan çalışmalar bizleri de mutlu ediyor”

Yapılan bu çalışmadan çok memnun olduğunu dile getiren  Başkan Esat Küçükzeybek, “Biz engellilerin talepleri doğrultusunda Selçuk Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar bizi çok memnun ediyor. Özellikle bu çalışmaların bize danışılarak yapılması bizi ayrıca mutlu etti. Ben gösterdiği hassasiyetlerden dolayı belediye başkanımız Sayın Zeynel Bakıcı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi