Tire ilçesinin köklü işletmelerinden Ege Sucukları, 40. hizmet yılını yaşıyor.
Tire’nin köklü firmalarından Ege Sucukları, müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini her geçen gün artırırken, perakende satış mağazasını da son sistem ekipmanlarla yeniledi ve . 40. yılı dolayısıyla geçtiğimiz gün de yenilediği mağazanın önünde lokma döktürdü.
Ege Sucukları işletmecisi Alper Kasap, 40. yılı dolayısı ile bir açıklama yaparak, kendilerine güvenen ve tercih eden müşterilerine teşekkür etti. Alper Kasap, uzunca bir süredir dededen toruna aynı kalite ve hizmeti geliştirerek sürdürmeyi düstur edindiklerini vurgulayarak, “Büyüklerimizin bize bıraktığı en önemli miras bizi bugünlere getiren anlayıştır. O da, ‘Müşteri velinimetizdir’” şeklinde konuştu.
Kısa süre önce tam otomatik dolum makineleri ile yeniledikleri üretim tesislerinin ardından şimdi de satış mağazasını yenileyerek teknolojiyi takip ettiklerini hatırlatan Alper Kasap, “Bir işletmenin varlığını devam ettirmesinin, müşterilerin taleplerini dikkate alması ve teknolojik yenilikleri takip etmesi olduğunun bilincinde hareket ediyoruz. Bizi tanıyanların yakından bildiği gibi öncelikle internet sitemizi yeniledik ve kendi alanımızda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. http://www.egesucuklari.com.tr adresindeki internet sitemize Türkiye’nin her yerinden girebilen müşterilerimiz, ürettiğimiz ürünleri perakende satış mağazamızda alışveriş yaparcasına güvenle satın alabiliyorlar. Bunun ardından da tam otomatik dolum makinelerimizle üretim tesislerimizi yeniledik. Kalite ve hijyeni her zaman ön planda tuttuğumuzu bütün müşterilerimiz yakından takip ediyorlar. Satışlarımızın periyodik olarak artışı, bu anlayışımızın tüketiciler tarafından benimsendiğini gösteriyor ki bu da bizi memnun ediyor” söylemlerinde bulundu.
Ege Sucukları, perakende satış mağazasında, üretimini yaptığı sucuk, sosis, salam, Tire şiş köfte çeşitlerinin yanı sıra günlük taze dana ve kuzu eti çeşitlerini de satışa sunuyor. Tire’ye gelme imkânı bulamayan müşteriler, Ege Sucukları’nın internet sitesini ziyaret ederek bütün ürünleri kargoyla evlerine kadar getirtebilirler.
Editör: Haber Merkezi