HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İzmir süper amatör ligi B grubunda mücadele eden Ödemiş Belediyespor, Deplasman'da Şirinyerspor'u 3-1 yenerek hanesine üç puan yazdırdı.

Buca Belediye Tesislerinde oynanan maçta her iki takımında istekli ve arzulu futbol mücadelesi futbolu izlemeye gelen taraftarları da mutlu ederken kazanan taraf Ödemiş Belediyespor oldu.

İlk gol maçın henüz 5. dakikasında Ödemiş Belediyespor'un yeni transferi olan Gökhan'dan gelirken ilk yarı bu sonuçla kapandı. Maçın ikinci yarısı ise Ödemiş Belediyespor'un ilk yarıyı oranla biraz daha istekli ve hırslı oynaması dikkat çekerken Ödemiş Belediyespor adına ikinci gol maçın 65.dakikasın'da Göksel'den geldi. Şirinyerspor adına ise gol maçın 70.dakikasın'da geldi ve skor 2-1 oldu. Ödemiş Belediyespor'u galibiyeti getiren gol ise maçın hakemi Ödemiş Belediyespor adına penaltı verirken penaltı atışını kullanan Umur penaltıyı gole çevirerek Ödemiş Belediyespor'u üç puanı getiren kişi oldu.

Maç sonu görüşlerini aldığımız Ödemiş Belediyespor Teknik Direktörü Cemal uğur'' İyi geçen bir maçtı. Gol attıktan sonra Şirinyer dengeyi sağladı. İlk yarının sonlarına doğru dengeli geçti. İkinci yarıya hızlı başladık. Maçı 2-0 yaptık. Daha sonra orta sahada kademe hatasından dolayı gol yedik. Ama maçın son anına kadar üstün olan bizdik. Maçın 90.dakikasında gole giden topu Şirinyerli futbolcu elle çıkarınca hakem penaltı verdi ve bunu iyi kullanan Umur maçı 3-1 yaptı.

Maç sonu ise 69 gençlik taraftar grubu Ödemiş Belediyespor'u tribünlere çağırarak kırmızı lacivert şampiyon Ödemiş sloganları ile Şirinyer Stadını inlettiler.
Editör: Haber Merkezi