Ege Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kiraz ilçesine bağlı Cevizli köyünde Ramazan ayı nedeniyle gıda paketi dağıttı. Cevizli köyünde gıda paketleri EBSO Vakıf Müdürü Bora Eke, Cevizli Köyü EBSO İlköğretim Okulu Müdürü Kazım Meraklı, eski müdür Nail Pınar eşliğindeki heyet tarafından aileler ziyaret edilerek, teslim edildi.
İzmir Ege Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yoksul ve muhtaç ailelere dağıtılmak üzere hazırlanan Ramazan paketleri Kiraz Cevizli Köyü EBSO İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 150 yoksul öğrencinin ailelerine bizzat yerinde teslim edildi.
Cevizli Köyü EBSO İlköğretim Okulu eski Müdürü Nail Pınar ve yeni müdür Kazım Meraklı’nın ön ayak olduğu bu çalışmada yardımlar bizzat ev halkı ziyaret edilerek dağıtıldı. Bu yardımı alan aileler bilhassa EBSO Vakıf Müdürü ve başkanlarına teşekkür ettiler.
EBSO Vakıf Müdürü Bora Eke eylül ayında da gelerek öğrencilere kırtasiye ve çanta dağıtacaklarını söyledi. Eke, Cevizli köyünde dağıtım esnasında çok duygulu anlar yaşadığını belirterek, yardımların devam edeceğini müjdeledi.
Editör: Haber Merkezi