HABER: BAŞAR UÇAR

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası, vefat eden şoförler, oda üyeleri ve yöneticileri için lokma ikramında bulunuyor. Oda binası önünde başlayan ikramlar cumartesi günü Mezarbaşı kavşağı ve Ödemiş Devlet Hastanesi önündeki taksi duraklarında devam edecek.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası her yıl olduğu gibi bu yıl da trafik kazalarında can veren şoförler, ebediyete göç etmiş oda üyeleri ve yöneticileri için lokma ikramları gerçekleştiriyor. İlk olarak Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Atatürk Caddesi’ndeki binası önünde lokma döktürüldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ikramların cumartesi günü de Mezarbaşı kavşağı ve Ödemiş Devlet Hastanesi önündeki taksi duraklarında sürdürüleceği öğrenildi.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu başkanı Tahir Silay, “Hayatını kaybeden şoför arkadaşlarımızın, vefat etmiş odamıza emek veren başkan yönetici ve üyelerimizin ruhlarına hediye eylemek amacıyla bu yıl da lokma ikramlarımızı sürdürüyoruz. Odamız önünde Cuma günü gerçekleştirdiğimiz ikramın ardından cumartesi günü de Mezarbaşı’nda ve hastane önündeki taksi durağında ikramlarımız devam edecek. Vefat etmiş şoför arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, tüm sürücülerimize kazadan uzak günler diliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi