HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kahvaltı programına Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden, DP İlçe Başkanı Mutahhar Ateş ve Belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra DP Eski Milletvekillerinden Mehmet Özkan, Millet İttifakı Ödemiş Belediye Başkan adayı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye meclis üyesi adayı Özay kaptan ve basın mensupları katıldılar.

Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Halis Danagüden yaptığı konuşmada, “Ödemişimiz için güzel bir adım attık. Ödemişimize Hizmet etmeye gönüllü olduğumuzu gösterdik. Hepinize Afiyet olsun diyorum” dedi.

Millet İttifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, “Bugün burada Demokrat Parti ailesi ile birlikte olmaktan dolayı CHP Ödemiş Belediye Başkan adayı olarak ve Ödemişli bir hemşerileri olarak böyle bir kahvaltıda DP adayı ve DP ailesi ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Demokrat Parti Türk demokrasi tarihinde siyasette damga vurmuş, Rahmetli Süleyman Demirel hizmetleriyle, siyasette bakışıyla, hoşgörüsü ve anlayışıyla, bir döneme damgasını vurmuştur. Ama bazı şeylerin değeri kaybedildikten sonra anlaşılıyor. Süleyman Demirel’in akranları Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş aynı dönemin siyasetçileri hepsine Allah rahmet eylesin ama o dönemlerde aynı masada ve Televizyonda birleşerek, ülkenin ve geleceğin sorunlarının çözümlerini konuşabilecek olgunlukta ve birbirlerini hiçbir zaman hakaret boyutunu taşımamış siyaseti konuşmuşlar. Bende Demokrat Parti ailesine Ödemiş’teki yerel seçimlerdeki çabasının karşılık bulmasını ve arkadaşımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi