Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Meclis Üyesi, S.S Gereli kalkınma kooperatifi Başkanı Mustafa Gerçek, Antika Gayrimenkul Sahibi ve İYİ Parti Ödemiş ilçe Teşkilat Başkanı Recep Yılmaz, işyeri sahibi Doğan Güler’in ailesi, sevenleri ve davetliler katıldılar.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Bugün burada Zafer Mahallesi Ortaç Sokakta yeni adıyla yeni Hastane Caddesinde güzel bir mekân Gözde konfor sağlık adına optik merkezi açılışını yapıyoruz. Aylardır planlamıştık. Kısmet bugünmüş, Doğan optik olarak Ödemişlilerin hizmetinde olacak. Hem güneş gözlükleri hem de görme gözlüklerinde Ödemiş Halkına hizmet edecek. Mekân olarak ’ta güzel bir yerde Hastanenin üzerinde olması, bir de gönülde olursa en uzak yerde de olsa bulmak kolay öncelikle kardeşimize hayırlı uğurlu olsun.  Güzel ve bereketli işleri olsun.  Eş ve dost yardımcı, destek olsun.  En iyi şekilde hizmet vereceğine zaten gülen yüzünden anlıyoruz. Anne ve babası da burada sizlere de hayırlı uğurlu olsun sizlerde bir Mürvet yaşıyorsunuz. Allah utandırmasın açılan bu işyerinde eşi, dostu ve tüm tanıdıkları bekliyoruz ki iyi kazançlar elde edelim”

Doğan Güler,“ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz diyorum beni bu güzel günümde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Editör: Haber Merkezi