HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Devlet Hastanesinde Taş Kırma Ünitesi ile aynı zamanda Görme alanı, Göz Tomografi Ünitesi’nin açılışı törenle gerçekleşti.

Ödemiş Devlet Hastanesinde yapılan açılış törenine Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, İzmir İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet  Burak Öztop,  Ödemiş Belediye Başkanı  Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkanı Yardımcısı Özay Kaptan, Kamu Hastaneleri  Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Anıl Esen, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta ve Ödemiş Devlet Hastanesi doktorları ve çalışan personel yapılan açılış törenine katıldılar.

Açılış Öncesi konferans salonunda Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi, Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, İzmir İl sağlık müdürü Mehmet Burak Top birer konuşma yaptılar.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak, “Hastanenin açılışından 2 yıllık süreç için mesafe katlettik. Gerçekten birçok alanda Ödemiş halkına ve Küçük Menderes havzasına farklı yenilikçi bir hizmet anlayışı getirdik. Özellikle bölge hastanesi olma kimliğini aldıktan sonra hem kadro standartlarımızda yükselttik” dedi.

İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, “Ödemiş 2018 Mart ayından itibaren nitelikli sağlık hizmetleri sunulması konusunda Ödemiş halkına yakışan modern tıbbi cihazlarla donatılmış bir hastanedir.” Dedi.

Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu konuşmasında, “Bütün kutlamalarda her şeyden önce sağlığın başta geldiği, sağlık varsa diğer şeylerin arkasından geleceğini söylüyoruz. Hasta olmamak, hasta olduktan sonrada tedaviye kolay ulaşmak çok önemli” dedi.

Editör: Haber Merkezi