HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İlçe Binasında yapılan pastalı kutlama programına Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş DP Kiraz Kadın Kolları Başkanı Filiz Comuk, Gençlik Kolları Başkanı Sakin Sağ, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcıları Özay Kaptan, Feridun Azeroğlu'nun yanı sıra Demokrat Partililer katıldılar.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ”Demokrasi, Ödemiş ailesinin en büyük zenginliği Demokrat Parti'nin 75. kuruluş yıl dönümünde bir arada olmanın güzelliğini yaşadık. Demokrasi mücadelesini gönülden sürdüren Demokrat Parti İlçe Başkanımız Mutahhar Ateş'i tebrik ettik. Geçtiğimiz aylarda yitirdiğimiz 19. Dönem İzmir Milletvekili Mehmet Özkan'ı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” açıklamasında bulundu.

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, ”Bugün burada Demokrat Partimizin kuruluşunun 75.yıldönümü kutlamak için bir aradayız. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcıları Özay Kaptan ve Feridun Azeroğlu ile birlikte pasta kestiler.

Editör: Haber Merkezi