HABER:DİLEK AYVALI

MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları ile İzmir İl Başkanımız Veysel Şahin'in öncülüğünde İzmir’in 30 İlçesinde devam eden, "Her Kapıyı Çalacağız, Her Gönle Gireceğiz" düsturu dâhilinde Tire'de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için temel gıda yardım dağıtımı Tire'de Yöneticiler, Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları ile yapıldı.

MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘Kardeşlik ve Dayanışma Kampanyası’ doğrultusunda ilçemizdeki çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı Ramazan ayı boyunca sürecek olan “Hakkın Yolunda Milletin Yanında, yardımlaşma ve dayanışma“ adındaki yardım çalışmalarıyla İlçede ikamet eden binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşacak. 88 Mahallemizde gerek muhtarlarımız gerekse mahalle teşkilatlarındaki arkadaşlarımız aracılığıyla tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan kolilerimizi teslim etmeye, yüzleri güldürmeye başladık çok şükür. Ülkemiz ve Dünya’da zor günlerden geçiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her koşulda her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

DAYANIŞMAMIZ GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE DÖNÜŞTÜ

Bu güzel işler oy kaygısından ziyade, bu mübarek günlerde Allah’ın rızasını kazanmak, vatandaşın hayır duasını almak için yapılırsa makbul olur hususuna çok dikkat ediyoruz. Görevli arkadaşlarımızda bu düsturla hareket etmektedir. Tire’yi iyi tanıyan arkadaşlarımız arasından ekipler oluşturduk. Yardım malzemelerinin dağıtımını bu ekiplerimiz aracılığıyla yapıyoruz. İnanın severek ve isteyerek, ailelerinden feragat ederek, yoğun mesai harcayan bütün teşkilat üyelerimizin titiz çalışmaları sonucu yardımlaşmamızın ve dayanışmamızın gönül seferberliğine dönüştüğünü görmek gerçekten çok özel bir duygu. Ben her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

MHP Tire İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağı yardımlarla ilçede binlerce ailenin yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi