Ödemiş bilişim sektöründe yeni bir işyerine daha kavuştu. Genç girişimci Vural Vurandamar’ın sahibi olduğu ‘Damar Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri’ dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Günümüzün değişmez sektörlerinden biri ve günlük hayatın bir parçası olan bilişim sektöründe çeşitli yan kollarda da hizmet verecek olan Damar Bilgisayar Akıncılar Mahallesi Şair Eşref Sokak No:18’de hizmete girdi.
Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı işletmenin açılışını Ödemiş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehtap Çil, Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ve Ödemiş Belediyesi Şantiye Şefi Mehmet Bayezitlioğlu birlikte gerçekleştirdi.
Damar Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri’nin açılışında bir konuşma yapan ve işyeri sahibine bol kazançla temennisinde bulunan Temizlik İşleri Müdürü Mehtap Çil, “İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında bu ve bunun gibi işletmeler artık büyük öneme sahip konuma geldi. Neredeyse her eve giren bilgisayar ve yan ürünleri hayatımızın değişmez bir parçası oldu. Bu genç arkadaşımız da bu alanda kendini geliştirip böyle güzel bir işletmeyi hayata geçirmiş. Ödemişlilere en iyi hizmeti vermek için çabalayacağından hiçbir şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi