Ödemiş'te teşkilat üyeleriyle biraraya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin son dönemde izlediği HDP çizgisindeki politikaları eleştirerek, "Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 2023'te yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu belirterek, "İnşallah 2023'te öyle bir kazanacağız ki, bu ülkenin 84 milyonundan hiç kimse kaybetmeyecek." dedi.

Dağ, Ödemiş ilçesinde parti üyeleriyle yaptığı toplantıda, AK Parti teşkilatlarının her zaman seçime hazır beklediğini söyledi.

AK Parti'nin artık yepyeni bir hikaye yazdığını belirten Dağ, "Bu hikayeyle inşallah önümüzdeki 20 yılın daha müjdesini bugünden yaşıyoruz. 20 yılın daha müjdesini yaşıyoruz derken, bunların hepsinin altyapılarını bugüne kadar oluşturduk. 20 sene boyunca ilçesinde hastane yapmadığımız yer yok hamdolsun. Yollar, otoyollar ve havaalanları yaptık. Bunlar altyapıyla ilgili işlerdi. Artık bundan sonra bir tane daha havalimanı yapmaya ihtiyacımız kalmadı. Dünyanın en büyük havalimanlarından birini yaptık. Hemen hemen ihtiyaç olan her yere bunları gerçekleştirdik. Şimdi bu altyapıyı yaptıktan sonra artık Türkiye olarak sıçrama dönemine geldik."

Dağ, herkesin yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyümeden nasibini almaya devam edeceğini belirtti. CHP'yi eleştiren Dağ,  "Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir. Biz 2035 hedeflerini ortaya koyarken birileri, sadece ve sadece AK Parti gitsin, Recep Tayyip Erdoğan bir daha bu ülkeye, Cumhurbaşkanı olmasın diye hareket ediyor. Onun için 2023 seçimleri hepimiz için çok önemli. Ülkemiz için çalışıyoruz. Belki partimiz için çok çalıştık ama artık bu partinin kaderi neredeyse ülkenin kaderiyle eş değer noktaya gelmiştir. Son olarak şunu diyorum. İnşallah 2023'te öyle bir kazanacağız ki, bu ülkenin 84 milyonundan hiç kimse kaybetmeyecek."

Editör: Haber Merkezi