HABER:DİLEK AYVALI

CHP Tire İlçe örgütünde üye yapmaya devam eden CHP Tire İlçe başkanı Hakan Şenoyar, CHP Kadın kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ve İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir, Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli’nin katılımıyla yeni katılan 50 üyeye rozet takıldı.

Pandemi sebebiyle önlem ve mesafeler göz önünde tutularak yapılan rozet takma işleminde 23 kadın, 15 genç ve 12 erkek üyeye rozet takıldı.

​Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar şunları kaydetti, “Tire’de geçtiğimiz 8 Şubat'ta Muharrem İnce'nin Memleket hareketini destekleyen bir grup basın açıklaması yaparak 329 kişinin istifa ettiğini söyleyerek ulusal kanallara servis edilmiş ve Bazı kanallar bunu Tire'de 329 istifa diye yayın geçmişti. Bundan 5 gün sonra bize hiç bir istifa ulaşmadığı, o tarihte E-Devlet şifresi ile Yargıtay dan aldıkları bilgiye dayalı olarak istifa eden kişi sayısının 29 olduğunu belirtmiştim. 329 rakamının toplumu yanıltarak, algı operasyonu yapmaya yönelik, talihsiz ve nafile bir çırpınış olduğunu belirtmiş ve istifaların açıklandığı gibi olmadığını belgelemiştim. Bunun üzerine CHP Tire İlçe Örgütü olarak bir üye seferberliği yaparak, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’den istifa edenler de olmak üzere CHP’ye üye geçişlerini başlattık. Sayı vermek toplumda itibar görmez, bunun için katılan üyelerin isimlerini de müsaade alarak sosyal medya hesaplarında paylaşarak, belgeli ve siyaseti doğru ve kanıtlı yapılabilme dersi veriyoruz.”

CHP Tire İlçe Teşkilatında ilk toplu üye 16 Şubat'ta 30 kişi, 2. Toplu üye 23 Şubat'ta 40 kişi ve 3. Toplu Üye 3 Mart’ta 50 kişi olarak 10’ar 10’ar artan bir büyüme ivmesi göstermesi Dikkat çekiyor.

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar 3. Toplu üye katılımı ile CHP’ye üye olanların isimlerini şöyle açıkladı, “Yeni katılan üyeler; AKP’den gelen yeni üyelerimiz; Canan Günnur, Azize Aşgın, Nazmiye Çapacı, Hasan Çapacı, Şükrü Üstev, Ebru Akten;

Partimize yeni üye olanlar; Mesut Özcan, Adlan Kemençe, Nadir Güngör, Aynur Ok, Fikret Karavan, İbrahim Aksoy, İbrahim Dumalı, Mehmet Özmen, Süleyman Çetin, Halil İbrahim Gencer, Özcan Uysal, Fadime Yenilmez, Zeliha Uysal, Gülşen Çıbıkcı, Recai Mutaf, Serpil Mutaf, Olcay Şahin, İpek Kervan, Ebru Seçkin, Hakan Akkaş, Ziver Reha Kalkan, İsmail Işık, Mustafa Çekener, Yıldırım Ovalıoğlu, Tezcan Ovalıoğlu, Özlem Bağcı, Semra Dinçol, Mustafa Geniş, Özlem Sırımcı, Müjgan Karaduman, Neriman Aydemir, Hakan Ekinci, Sedat Özkan, Kasım Ovalıoğlu, Bircan Uysal, İlknur Ege, Dilek Atik, Selda Becerikli, Ayla Taflan, Ayşe Sönmez, Ayşen Coşkun, Nail Yaşar, Tarık Durmuş, Tuğba Eldek”

​Başkan Şenoyar bugünkü mevcut düzenden artık halkın bıktığını ve her geçen gün “yetti artık” diyenlerin arttığını belirterek, CHP’ye Katılım ve Halkın teveccühünün arttığını gördüklerini ifade ederek, “Bölge lehcesiyle yetti gari ! diyenlerin, adresi CHP’dir. Nasıl Cumhuriyeti inşa ettiysek, Küllerinden doğan bir ülkenin evlatları olarak ve Kuvai milliye ruhuyla bu ülkeyi yeniden düzlüğe çıkartacağız. Bizler Türk Halkı dışında hiç kimseden icazet almadan, Beraber sadece bu ülke için yürüyecek, bu ülke için yağmurda ıslanacak bir ulus ve bu yolda beraber yürüyüp, ıslandıklarımızla kavga edip yol arkadaşlarını katletmeden bu ülkeye tam demokrasiyi ve adaleti getirmek hedefimiz olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi