Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü Kurban Bayramı programını bayramın 2.günü parti binasında gerçekleştirdi. İzmir Milletvekili Dr.Aytun Çıray’ın da katıldığı bayramlaşma programında, belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile partililer katıldı.
Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk partide herkesin ve Türk milletinin bayramını kutladığını ifade ederek şu süreçte hiç olmadığı kadar birlik, beraberlik sağlanması gerektiğini söyledi.
Partide coşkulu ve samimi bir ortamda geçen bayram programında Ödemiş’e gelerek, partililerle bayramlaşan İzmir Milletvekili Dr.Aytun Çıray, ülkenin iyice kötüye doğru bir gidişat sergilediğini ifade etti.
CHP’nin depreme dayanaksız konutlar ve özellikle hastanelerle ilgili çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürdüğünü belirten Çıray, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yanıtlaması istemiyle TBBM’ye soru önergesi verdiğini dile getirdi. Çıray, bu hastaneler içerisinde Ödemiş Devlet Hastanesi’nin de bulunduğunu kaydetti.
Editör: Haber Merkezi