HABER:GÜLÇİN KARGAOĞLU

CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü ve yönetimi gelirinin ihtiyaç sahibi öğrencilere ve partinin giderlerine harcanmak üzere kadınların kendi evlerinde ürettikleri ürünleri Ödemiş Yerel Hizmetler binası önünde kurdukları stantta satışa sundu.

Düzenlenen kermese Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü ve yönetimi, CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü katıldılar.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “Kadın Kollarımız bir kermes düzenledi. Tüm gönül dostlarımızı, partililerimizi hatta tüm Ödemişlilerimizi kermesimize bekliyoruz.  Bu kermes Ödemiş’te özellikle parti içinde birlik, beraberlik ve dayanışmayı kapsayan bir kermestir. Ödemişlilerimizi burada bekleyerek kadınlarımızın evde kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri birlikte tüketmeyi düşündük. Böyle bir güzelliğe hep beraber yaşayalım. Bu etkinliğin sahibi olan başta Kadın Kolları başkanım Ayşen Görgülü Hanım olmak üzere emeği geçen tüm kadınlarımızın emeğine sağlık onlara da ben partim adına kutluyorum. Ödemişimizin kendine has bir takım yöresel yemekleri var. Bu yemekleri biz bugün burada sergileyeceğiz ve ikram edeceğiz. Herkesi Ödemiş Yerel Hizmetler binası önündeki kermesimize bekliyoruz. Herkesi afiyet olsun diliyor. Kadın kollarımıza da bu kermesi düzenledikleri için teşekkür ediyorum ve kutluyorum” dedi.

CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü, “ Bugün burada Kadın Kolları olarak kermes düzenledik. Kadınlarımızın ve gönüldaşlarımızın kendi elleriyle hazırladıkları. Çeşitli yiyecekleri hazırladık. Kermesi yapmaktaki amacımız hem Birlik, Beraberlik ve paylaşmayı sağlamak hem de bize ulaşan ve tespit ettiğimiz okuyan öğrencilerimizi katkı sağlamak için bu kermesimizin gelirini harcamak istiyoruz. Buraya hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Demokrasi de temel taş halkın ihtiyaçlarını gören onlar için mücadele eden daha iyi olmasını amaçlayan bir güç partilerimiz ama onların günlük hayatta da etkilerin olması birçok gezme, dolaşma gibi harcamalar yapılıyor. Veya ihtiyaç sahiplerini destek olma yönünde de katkı sunmaları gerekiyor bunu başarmanın yolu da toplumsal bir dayanışma olarakta Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak bütün arkadaşlar kadınlarımız evlerinde bir şeyler yapıp o katkıyı bunları satarak bir gelir elde ederek bunu özellikle kış için önümüzdeki günlerin zor geçeceğini bilerek katkı sunmak parti de yaptıkları çalışmalar da harcama yapabilmek için güzel bir dayanışma göstergesi buradan Ayşen Kaya Görgülü Başkanıma yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma emek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Örnek olmalarını diliyorum bütün derneklerimize bunu güzel bir şekilde başarıyorlar. Bugün de böyle parti içinde dayanışma anlamında gerçekleştirdiler. Başarılar diliyoruz. Herkesi de buradaki ürünlerden tatmaya ve almaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi